Lỗi không thể vào trò chơi Eternal sonata

Tại sao mỗi khi mình bỏ đĩa vào chạy được cái tên hãng sản xuất trò chơi thì sau đó chừng 1,2 phút là cái màn hình trắng bóc,mình ngồi chờ mãi đến nửa tiếng cũng không được bác pro nào giúp với
tran anh minh
Trả lời 16 năm trước
Lỗi này đã có thảo luận rồi, đây là cách giải quyết: 1. Bật máy 2. Đăng nhập vào Xbox Live 3. Bỏ đĩa game vào máy và cho nó chạy Update 4. Game sẽ chơi đc vì đã bỏ được lỗi treo màn màn hình trắng Còn đây là phần tiếng Anh: I'm about to give up. I've been doing back-ups for years. For some reason Eternal Sonata will not backup correctly. It loads, gives me the white intro, "BENDAI GAMES" then the system freezes. I have made a dozen coasters now and even tried re-ripping the disc -- no luck. Any suggestions? Been using the NME2 chip on the elite360 BENQ drive . Khắc phục : 1. connect to xbox live 2. insert the game and let it update. 3. play without the white-screen-on-loading bug Kết quả : Worked for me! You have to catch the update before the white screen though. I booted my 360 with the tray open. made sure I was connected to live. then put the game in the tray and closed it.