Sony Cyber-shot DSC-T700 và Sony Cyber-shot DSC-T300 chọn máy nào hơn

Mình đang có ý định mua máy Sony Cyber-shot DSC-T700 và Sony Cyber-shot DSC-T300 nhưng không bít chọn máy nào.mọi người giúp mình với.thanks
Awake
Trả lời 15 năm trước
T700 hiện chắc là chưa có mặt tại Việt Nam... Hiện tại mới có hàng xách tay về thôi... Thông số kỹ thuật (phía dưới) không hơn T300 mấy. Nói đúng ra nó là con T300 và T2 được làm mới lên. Giá ở Việt Nam khi có hàng khoảng 450$[;)] em nghĩ bác nên chọn T300 [;)] Product Specifications Convenience * Burst Mode : Max 100 shots at approx.1.6 fps * Color Mode(s) : Normal / Vivid / Sepia / B&W * Date/Time Stamp : No/ No * Media/Battery Indicator : Yes/Yes * Memory Stick PRO™ Media Compatibility : Tested to support up to 16GB Memory Stick DUO PRO media capacity1; does not support Access Control security function. * Red-Eye Reduction : Auto / On / Off * Self Timer : Yes (10 seconds, 2 seconds, Off) * Still Image Mode(s) : Normal (JPEG) / Burst (JPEG) / Bracketing (JPEG) - AE(Plus / Minus 0.3EV / 0.7EV / 1.0EV) * White Balance : Auto / Daylight / Cloudy / Fluorescent 1 (White Fluorescent Lighting) / Fluorescent 2 (Natural White Fluorescent Lighting) / Fluorescent 3 (Day White Fluorescent Lighting) / Incandescent / Flash / Underwater White Balance Mode - Auto, Underwater 1, Underwater 2, Flash Hardware * Docking Station : Yes, via optional HD cradle (CSS-HD2) * LCD : 3.5" Xtra Fine LCD 921k * Lens Construction : 12 elements in 10 groups(including 4 aspheric elements,1 prism) * Lens Type : Carl Zeiss® Vario-Tessar® * Microphone/Speaker : Yes / Yes * Viewfinder : No Power * Battery Capacity : 3.6V / 2.4wh(680mAh) * Battery Type : LITHIUM ION / InfoLITHIUM D type 3.6V General * Imaging Device : 1/2.3 type(7.70mm) Super HAD CCD * Megapixel : 10.1 Megapixels * Recording Media : 4GB5 optional Memory Stick Duo™ Media, optional Memory Stick PRO Duo™ Media Convenience Features * AF Illuminator Light : Auto / Off * In-Camera Editing : Trimming / Red Eye Correction / Soft Focus / Partial Color / Fisheye Lens / Cross Filter / Retro / Radial Blur / Unsharp Masking / Smile * Movie Mode(s) : 640(Fine) (VX Fine, 640 x 480, Approx.30fps) / 640 (Standard)(VX Standard, 640 x 480, Approx.16.6fps) / 320 (QVGA, 320 x 240, Approx.8.3fps) * Multi-Pattern Measuring : Yes * PictBridge Compatible : Single / Select / Date / Event / Favorites / Folder * Power Save Mode : Yes (after approx. 3 min. of inactivity) * Real Imaging Processor™ Technology : BIONZ * Scene Mode(s) : Auto Adjustment / Easy Shooting / Program Auto / Movie / High Sensitivity / Twilight / Twilight Portrait / Soft Snap / Landscape / Beach / Snow / Fireworks / Hi-speed Shutter / Underwater / Gourmet / Auto Adjustment * Super SteadyShot® optical image stabilization : Yes