Ai cần mua xe Toyota Corolla ???

Toyota Corolla 2006 XRS Seadan Colour : Silver Interior: Grey Year: 2006 Mileages: 90.000 km Engine: 2.4L Horse Power: 200 - hp ( included Cool Air Intake) Options: Power Windows, Power Doors, DVD players, remote starter, HID headlight (8000K, blue light), Yellow Foglights, spoiler, 17 inches TRD alloy wheels from Toyota Matrix, Body kit. Price: $19.000
Hoàng tử bé
Trả lời 15 năm trước
Mình nghĩ bạn nên vào rao vặt đăng tin có lẽ bán được nhanh hơn